Разговори с Бога

24.95лв. 22.45лв.

Автор: Нийл Доналд Уолш

Обем: 400 стр.

Размер в мм.: 140 х 210

Издател: Хермес

Корица: Твърда

Година на издаване: 2021

Състояние: На склад при доставчик

Код: 9789542611073 Категория: Етикети: ,

Описание

Тази книга е прекрасен дар за онези, които са поели в търсене на истината с всеотдайно сърце и отворено съзнание. Тя засяга всички въпроси, които някога сме си задавали. За живота и любовта, целта и средствата, хората и взаимоотношенията, доброто и злото, вината и греха, прошката и изкуплението, пътя към Бога и пътя към ада… В нея открито се говори за секса, властта, парите, децата, брака, развода, житейското призвание, здравето… Какво има след края на живота и преди началото му… Изучават се войната и мирът, знанието и незнанието, даването и получаването, радостта и тъгата, видимото и невидимото, истината и неистината… Ще узнаете повече за геополитическия и метафизичен живот на планетата и предизвикателствата, пред които е изправен светът днес.

Аз говоря на всички. Постоянно. Въпросът не е в това на кого говоря, а кой слуша. 

Трудността е в това да се познае кои послания са от Бога и кои – от други източници. Разграничението е лесно, когато се прилага едно основно правило:

От Мен са твоите най-възвишени мисли, твоите най-ясни думи, твоите най-великолепни чувства. Всичко останало е от друг източник.

Най-възвишената мисъл е винаги мисълта, в която има радост. Най-ясните думи са онези, които съдържат истина. Най-великолепното чувство е чувството, което наричаш любов…

Базова цена за доставка до офис на Спиди: 3,95 лв.
Базова цена до адрес със Спиди: 5,29 лв
Базова цена за доставка до офис на Еконт: 4,59 лв.
Базова цена до адрес с Еконт: 5,72 лв

Цената на доставката може да се промени в зависимост от стойността и теглото на поръчката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Разговори с Бога“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top