Приятелство с Бога

24.95лв. 22.45лв.

Автор: Нийл Доналд Уолш

Обем: 560 стр.

Размер в мм.: 170 х 240

Издател: Хермес

Корица: Твърда

Година на издаване: 2014

Състояние: На склад

Ка 901

 

Код: 9789542613152 Категория: Етикети: ,

Описание

Един необикновен диалог!
Разговорите с Бога продължават

Нийл Доналд Уолш получи световно признание с книгата “Разговори с Бога”, преведена на повече от 30 езика. Той е автор на над 20 книги на духовна тематика, които се радват на нестихващ интерес.

Преди да стане известен обаче, Нийл Доналд Уолш преживява редица съкрушителни удари в личен и професионален план. Домът му и всичките му вещи изгарят в пожар, банкрутира, бракът му се разпада, а той сериозно пострадва в автомобилна катастрофа. Когато се възстановява, Уолш се оказва безработен и сам и известно време живее и се препитава като клошар.
Отчаян и уплашен, той пише гневно писмо на Бога, Главния виновник за всичките му нещастия. За негова огромна изненада, той получава отговор на яростната си тирада.

Настоящата книга представлява продължение на диалога, започнат в “Разговори с Бога”. В нея са събрани следните заглавия: “Приятелство с Бога”, “Единение с Бога” и “Разговори с Бога за младите”. На фокус са смисълът на живота, смъртта, човешките взаимоотношения, състоянието на планетата, трудностите в живота, отговорността за съдбата ни, отношението към парите и материалното благоденствие, духовното и физическото здраве и други.
Книгите на Уолш се превръщат в извор на утеха и вдъхновение за милиони хора по цял свят.

Из книгата

“Нийл, взаимоотношенията ви с Мен не се различават от взаимоотношенията помежду ви. За да установите контакт, вие започвате разговор. Ако разговорът потръгне, завързвате приятелство. Ако приятелството потръгне, добивате усещане за общност – Единение – помежду си. Съвсем същото е и с Мен.
Първо водим разговор.
Всеки човек изживява своите разговори с Бога по свой начин – и по различен начин в различни моменти. Разговорът винаги е двупосочен, както е и сега. Може да се случи “в главата ти” или на хартия; възможно е отговорът да отнеме малко повече време и да стигне до теб във формата на песен, която ще чуеш, филм, който ще гледаш, лекцията, която ще посетиш, или статията, която ще прочетеш; в думите на приятел, когото “случайно” си срещнал на улицата.
Когато осъзнаеш, че двамата сме в постоянен разговор, можем да преминем към приятелство. Рано или късно ще стигнем до приобщение.
Ето защо ще напишеш още две книги: “Приятелство с Бога” и “Единение с Бога”. Първата ще разкрие как можеш да приложиш принципите, споделени в разговорите с Бог, за да превърнеш тези свои взаимоотношения в действено приятелство. Втората ще покаже как това приятелство може да се развие до преживяването на духовна връзка и единение и какво ще се случи, когато го постигнеш. Книгата ще даде на всеки духовно търсещ план за действие и ще отправи вълнуващо послание към цялото човечество.”

Базова цена за доставка до офис на Спиди: 3,95 лв.
Базова цена до адрес със Спиди: 5,29 лв
Базова цена за доставка до офис на Еконт: 4,59 лв.
Базова цена до адрес с Еконт: 5,72 лв

Цената на доставката може да се промени в зависимост от стойността и теглото на поръчката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Приятелство с Бога“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top