Арканум. Необуздан

40.00лв. 36.00лв.

Автор: Брандън Сандерсън

Обем: 700 стр.

Размер в мм.: 160 х 240

Издател: Артлайн

Корица: Твърда

Година на издаване: 2022

Състояние: На склад при доставчик

Код: 9786191932597 Категория: Етикети: ,

Описание

Брандън Сандерсън създава светове, и тези светове са свързани. Неговата вселена обхваща Летописите на Светлината на Бурята, поредицата Мъглороден, историите за Елантрис, и други, съставляващи уникален сбор от описани с ярко въображение селения, познати като Космера. Този забележителен том събира истории, представящи планетите от вселената на Сандерсън, и техните напълно реализирани и отличителни магически системи, заедно с карти, илюстрации, бележки… и тайни.

Колекцията за Космера обхваща общо шест свята, изследвани в девет удивителни образеца на кратка художествена проза: Сел (Надеждата на Елатрис и Душата на императора); Скадриал (Единайсетият метал, Аломантът Джак и Ямите на Елтания, Епизоди от двайсет и осем до трийсет и Мъглороден: Тайната история); Талдаин (Бял пясък); Треноди (Сенки за Сайлънс в Горите на Ада); Първият от Слънцето (Шестият от здрача); и Рошар (Танцуващият на ръба). Тези вълнуващи истории ще ви изстрелят на безпрецедентно пътуване през космос, какъвто само Брандън Сандерсън би могъл да си представи.

Арканум. Необуздан е незаменим том, без който никой почитател на Сандерсън не може да мине.

“Кажи отново древните заклинания: Животът пред смъртта. Силата пред слабостта. Пътят пред целта. И върни на хората Вълшебните брони, които някога са носили. Сияйните рицари трябва да се възправят отново.”
Из книгата

Базова цена за доставка до офис на Еконт: 5,30 лв.
Базова цена до адрес с Еконт: 6,65 лв.

Цената на доставката може да се промени в зависимост от стойността и теглото на поръчката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Арканум. Необуздан“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top