Приказка / Твърда корица

37.99лв. 34.00лв.

Автор: Стивън Кинг

Обем: 656 стр.

Размер в мм.: 150 х 220

Издател: Бард

Корица: Твърда

Година на издаване: 2022

Състояние: На склад при доставчик

 

Код: 9786190301776 Категории: , Етикети: ,

Описание

Тайна, пазена цял живот! История, на която никой не би повярвал…

Чарли Рийд е обикновен гимназист, играе футбол и бейзбол, изкарва добри оценки. Но носи на плещите си тежко бреме. Майка му загива при катастрофа, когато той е на седем, и скръбта тласка баща му към алкохолизъм. Чарли се е научил как да се грижи за себе си – и за баща си. Когато е на седемнайсет, Чарли се запознава с кучето Рейдър и със стария му стопанин Хауард Боудич, саможив мъж, живеещ в уединение на върха на висок хълм в голяма къща със заключена барака в задния двор.

Чарли започва да помага на господин Боудич в домакинството и обиква Рейдър. Когато умира, старецът оставя на Чарли касета със запис, в който разказва история, на която никой не би повярвал. Боудич цял живот е пазил в тайна, че в бараката на двора има портал към друг свят.

В Приказка разказваческото майсторство на Кинг достига нови висини. Това е великолепна и страховита приказка, в която доброто е изправено срещу неописуемо зло и един млад герой – и неговото куче – трябва да поведат тази битка.

Легендарният разказвач Стивън Кинг слиза дълбоко в кладенеца на своето въображение в този завладяващ роман, в който доброто и злото са вкопчени в ожесточена борба и залогът е изключително висок – за онзи свят и за нашия.

Базова цена за доставка до офис на ЕКОНТ: 5,30 лв.
Базова цена до адрес с ЕКОНТ: 6,50 лв.

Цената на доставката може да се промени в зависимост от стойността и теглото на поръчката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Приказка / Твърда корица“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top