Леден блясък

15.00лв.

Изчерпан

Автор: Луиз Патън

Обем: 355 стр.

Размер в мм.: 145 х 210

Издател: Сиела

Корица: Мека

Година на издаване: 2013

Състояние: На склад

Ка 139

Изчерпан

Код: 97869542810742 Категория: Етикети: ,

Описание

Луиз Патън е родена през 1954 г. във Великобритания, внучка е на заместник-капитана на Титаник Чарлс Лайтолър. Тя е една от малкто жени, заемащи управляваща позиция в британския бизнес. “Леден блясък” е втората й книга, в която разкрива шокиращи факти около трагедията на Титаник и твърди, че злопоучният край на “непотопимият” кораб далеч не е просто нещастна случайност.
Дори и след век трагичните събития от 1912 г. все още влияят върху настоящето на фамилия Куентънс и единственият начин да се освободи от призраците на миналото е да се разкрие истината…
Еди Куентънс е различна от семейството си на преуспели банкери. През годините семейната банка е успяла да се утвърди като предпочитан избор за богати аристократи и индустриалци. Еди няма друг избор освен да се отдаде на фамилният бизнес – работа, която й се струва прекалено отегчителна. Но младата жена попада на неочаквани разкрития. Оказва се, че нейният дядо е сред оцелелите на Титаник и именно по време на трагедията се е сдобил с голямо богатство. Твърдо решена да разплете мистерията на семейната тайна, тя се оказва в опасност. Младата жена трябва да приеме, че зад фамилия Куентънс не стоят чест и благородство. На кого да вярва – на своя брат близнак, на родителите си или на чичо си?.
Патън познава в дълбочина този свят. Подробностите са забележителни, автентични, но нито за миг не отклоняват внианието от действието, което тече с трескава бързина.

Базова цена за доставка до офис на Спиди: 3,95 лв.
Базова цена до адрес със Спиди: 5,29 лв
Базова цена за доставка до офис на Еконт: 4,59 лв.
Базова цена до адрес с Еконт: 5,72 лв

Цената на доставката може да се промени в зависимост от стойността и теглото на поръчката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Леден блясък“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top