Фотографът: Obscura Reperta

30.00лв.

Изчерпан

Автор: Галин Никифоров

Обем: 270 стр.

Размер в мм: 140 х 210

Издател: Сиела

Корица: Мека

Година на издаване: 2009

Състояние: На склад

Ка 905

Изчерпан

Описание

Това е история за стремежа към недостижимото в изкуството и докъде може да стигне човек в преследването на собствените си естетически търсения. Главният герой Соломон Голдберг е изключителен фотограф, който тръгва по следите на древен ръкопис от 1770 година, в който се описва как може да бъде видяно (и съответно заснето) лицето на Смъртта.

“…На луксозен въртящ се стол седи висок сух мъж на име Соломон Айсберг, подстриган късо, с огромно чело и ледени сиви очи, качил крака на плота, доволно гледащ обувките си от кенгурска кожа, само подметките на които струват 700 долара. Облечен е в груб сивочерен балтон, черен вълнен панталон и черен шал, краищата на който опират мраморния под. На плота пред него има старомодна филцова шапка, чифт мастиленосини очилца с кръгли рамки и прашна бутилка “Рофиняк” от 1893 година, върху чието гърло е балансиран сребрист мобилен телефон, който вече минута бръмчи тихо като муха с откъснати крилца. Мъжът дълго се взира в него, без да помръдне, накрая го взема, включва го и плавно го доближава до ухото си.
– Тази нощ… – казва тих глас от другата страна. – Не знам точно кога, но Фатима казала на сина си, че една от онези кучки щяла да я посети.”

Базова цена за доставка до офис на Спиди: 3,95 лв.
Базова цена до адрес със Спиди: 5,29 лв
Базова цена за доставка до офис на Еконт: 4,59 лв.
Базова цена до адрес с Еконт: 5,72 лв

Цената на доставката може да се промени в зависимост от стойността и теглото на поръчката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Фотографът: Obscura Reperta“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top