Windows Server 2022 – защита на сървъра и мрежата

27.95лв. 25.15лв.

Автор: D.K. Academy

Обем: 324 стр

Размер в мм.: 160 х 230

Издател: Асеневци

Корица: Мека

Година на издаване: 2022

Състояние: На склад при доставчик

Код: 9786197586756 Категория: Етикети: ,

Описание

Добри практики в примери.

Запознайте се със същността на защитата на Windows сървъра и мрежата и разберете какво, от кого и как да защитавате.

Книгата е разделена на три части. Първата част разглежда основата на безопасността. Обяснено е осигуряването на информационна безопасност, сигурността на паролите и възможностите за тяхното възстановяване, физическата безопасност на системите, контролът на мрежовия трафик и откриването на необичайна активност. Ще научите за безопасността на приложенията, софтуерните уязвимости, методите за криптиране на данни и за някои системи за защита от теч на информация.

Втората част е посветена на отказоустойчивостта. Там ще намерите отказоустойчиви решения както за мрежата, така и за приложенията и данните. Разгледани са и разпределената файлова система, клъстерите и разпределените директории.

Третата част на книгата съдържа ценни практически препоръки. От нея ще научите полезни групови политики, настройката и защитата на различни видове сървъри, архивирането и начините за безвъзвратно изтриване на данни.

С този наръчник не само ще защитите сървъра и мрежата си, но ще научите и как да ги възстановите след хакване или повреда. Той е подходящ за начинаещи и средно напреднали.

D.K. Academy е иновативен практически ориентиран образователен проект, предоставящ качествено написани книги в областта на информационните технологии. Създаден е от Денис Колисниченко – водещ автор в областта на програмирането и информационните технологии, написал многобройни статии и повече от 30 книги на компютърна тематика.

Базова цена за доставка до офис на Еконт: 5,30 лв.
Базова цена до адрес с Еконт: 6,65 лв.

Цената на доставката може да се промени в зависимост от стойността и теглото на поръчката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Windows Server 2022 – защита на сървъра и мрежата“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top