Наръчник по практическо чудослучване

15.95лв. 14.35лв.

Автор: Ивинела Самуилова, Алексей Бъчев

Обем: 280 стр.

Размер в мм: 130 х 200

Издател: Хермес

Корица: Мека

Година на издаване: 2021

Състояние: На склад при доставчик

Описание

75 необичайни решения на обичайни проблеми.

Настоящето юбилейно издание съдържа 75 статии, които тандемът Бъчев – Самуилова пишат през годините в отговор на читателски въпроси по актуални проблеми. В познатия контекст на хумор, но с дълбочина и съпричастност към човешките неволи, сборникът предлага оригинални техники за справяне с проблематичното мислене, които всеки може да адаптира към личните си неблагоприятни житейски ситуации. Полезно и навременно четиво, което ще стимулира въображението ви и ще ви зареди с добро настроение.

​Човек заучава и развива определени модели на мислене и поведение, които му служат като карта за навигация из житейската територия. Реалността обаче се променя и ако картата не я отразява, тя става проблематична. Вместо да помага, започва да пречи и човек зацикля или заживява според чужди модели и предписания. Добрата новина е, че картата подлежи на промяна, а реалността реагира на промяната. И тогава разбираме, че “Животът може да е чудо”.

Вдъхновена от идеите на психолога Алексей Бъчев, за които научава по време на семинар за психолози, Ивинела Самуилова решава да ги провери за себе си и това преобръща живота ѝ. Написан за рекордно кратко време и скоропостижно спечелил приза “най-вдъхновяваща книга”, романът “Животът може да е чудо” вече десетилетие провокира интереса на читателите с необичайната си гледна точка към реалността.

Базова цена за доставка до офис на Спиди: 3,95 лв.
Базова цена до адрес със Спиди: 5,29 лв
Базова цена за доставка до офис на Еконт: 4,59 лв.
Базова цена до адрес с Еконт: 5,72 лв

Цената на доставката може да се промени в зависимост от стойността и теглото на поръчката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Наръчник по практическо чудослучване“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top