Отвъд волята

13.95лв. 12.50лв.

3 налични

Автор: Д-р Алекс Лойд

Обем: 304 стр.

Размер в мм.: 140 х 200

Издател: Хермес

Корица: Мека

Година на издаване: 2015

Състояние: На склад

Ка 55

3 налични

Код: 9789542614654 Категория: Етикети: ,

Описание

Тази книга е за живота отвъд.
Отвъд възможностите на волята.
Отвъд обикновеното.
Отвъд страховете.
Отвъд обстоятелствата.
Отвъд надеждите и мечтите.

„Отвъд волята“ ще ви покаже как да препрограмирате отрицателните мисловни модели, основани на страха, за да постигнете желаната промяна. В нея ще откриете не само принципите, които ще ви помогнат да постигнете щастие и успех във всяка област от живота ви, но и метода и инструментите, с които ще накарате Най-великия Принцип да работи за вас. Всичко е систематизирано под формата на практически инструкции, които стъпка по стъпка ще ви преведат през целия процес.
Без значение дали измервате успеха с богатство, кариерно израстване или решаване на здравословен или личен проблем, книгата ще ви помогне да постигнете целите си бързо и дълготрайно.
Формулата, която предлага Алекс Лойд, въздейства директно върху източника на всичките ни проблеми и действа безотказно, защото е в съгласие със самите закони на Вселената. Авторът се позовава на най-новите научни открития в областта на медицината, физиката и психологията, които по същество само потвърждават древната мъдрост, че любовта е най-могъщата движеща сила в природата.
В действителност всеки проблем или липса на щастие и успех се дължат на вътрешен страх – дори физическите проблеми. А всеки вътрешен страх е резултат от липсата на любов в определено отношение.

Без значение в коя област са проблемите ви – здраве, връзки, успех, гняв, тревожност, – техният източник винаги е страхът, а решението – любовта.
Д-р Алекс Лойд

Базова цена за доставка до офис на Спиди: 3,95 лв.
Базова цена до адрес със Спиди: 5,29 лв
Базова цена за доставка до офис на Еконт: 4,59 лв.
Базова цена до адрес с Еконт: 5,72 лв

Цената на доставката може да се промени в зависимост от стойността и теглото на поръчката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Отвъд волята“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top