Сфинксът

12.00лв. 4.00лв.

Автор: Мастър Чоа Кок Сюи

Обем: 160 стр.

Размер в мм.: 140 х 140

Издател: Кибеа

Корица: Мека

Година на издаване: 2010

Състояние: На склад при доставчик

Описание

Мастър Чоа Кок Сюи, международен авторитет в областта на лечението с енергия, е известен на българските читатели.
ИК „Кибеа“ публикува неговите книги „Чудеса на лечението с прана“ (2003 г.) и „Лечение с прана за напреднали“ (2009 г.), които отдавна са класика в световната литература за алтернативни терапии и езотерика. Книгата пред вас е първата, издадена след смъртта на автора (2007 г.). Материалите, използвани в „Сфинксът“, са подбрани от семинарите на Мастър Чоа Кок Сюи и личните бележки на Шарлот Андерсън, негов редактор и партньор в живота. Разглеждайки Сфинкса като древен изначален символ на Универсалната истина, книгата ще помогне на онези, които се стремят към усъвършенстване, да стъпят на духовния път. Всеки може да почерпи сила от множеството практически възможности за прилаганена идеите на Мастър Чоа Кок Сюи в ежедневието, както и от мъдрите насоки за духовно развитие.

Мастър Чоа Кок Сюи (1952—2007) е духовен учител, международен лектор и автор, чийто обикновен и директен стил прави възможно и лесно усвояването на техниките за енергийно лечение, които той преподава. Той е президент-основател на Института за духовни изследвания (Institute for Inner Studies), Световната фондация за лечение с пранична енергия и учредител на МЧКС (Мастър Чоа Кок Сюи), Архатик йога ашрам в Пуне, Индия.
Мастър Чоа Кок Сюи е и автор на повече от 20 забележителни книги, преведени на много езици: „Чудеса на лечението с прана“, „Лечение с прана за напреднали“, „Психотерапия с прана“, „Медитации за душевна реализация“, „Универсална и кабалистична медитация върху Молитвата към Бога“, „Духовната същност на човека: Чакрите и Кабалистичното дърво на живота“ и др.

Базова цена за доставка до офис на ЕКОНТ: 5,30 лв.
Базова цена до адрес с ЕКОНТ: 6,50 лв.

Цената на доставката може да се промени в зависимост от стойността и теглото на поръчката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Сфинксът“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top