Дао на освобождаването

15.00лв. 5.00лв.

Автор: Брус Францис

Обем: 192 стр

Размер в мм.: 145 х 200

Издател: Кибеа

Корица: Мека

Година на издаване: 2014

Състояние: На склад в издателството

Описание

Със своя земен и разбираем стил, Брус Францис ни предлага могъщи методи за освобождаване от напрежението, страха, гнева и болката. Можете да се научите да работите със своята “ци” – вътрешната жизнена сила, не само за да подобрите здравето си и да успокоите ума си, но и за да постигнете истинско щастие и да пробудите големия си духовен потенциал.

Книгите на Брус Францис са уникални в своята практичност и връзката си със съвременния живот. Водната традиция на даоизма се предава от хилядолетия, от учител на ученик в непрекъсната верига. Даоисткото наследство, на което Францис принадлежи, е пряко свързано с това на Лао-дзъ, авторът на “Дао Дъ Дзин” – една от най-превежданите книги в света. Сега, Францис споделя това древно учение с читателите си, за да им помогне да открият истинския живот и неподправената радост.

Брус Францис посвещава повече от десет години на даоисткия път на воин, лечител и свещеник в Китай, където е обучаван от един от най-великите учители – даоисткия владетел на наследството Лиу Хун Дзие. Брус Францис е първият известен жител на Запада, получил автентичното наследство на “ци гун”, “ба гуа”, “тай чи”, “хсин” и “даоистка медитация”. Францис учи и пет години в Япония и Индия. Той има задълбочен опит в дзен, тибетския будизъм, йога, кундалини, енергийно лечение и водната и огнената традиции на дао.

Базова цена за доставка до офис на Спиди: 3,95 лв.
Базова цена до адрес със Спиди: 5,29 лв
Базова цена за доставка до офис на Еконт: 4,59 лв.
Базова цена до адрес с Еконт: 5,72 лв

Цената на доставката може да се промени в зависимост от стойността и теглото на поръчката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дао на освобождаването“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top