Пътуване през Акашовите записи

15.00лв. 13.50лв.

Автор: Шели Кер

Обем: 224 стр.

Размер в мм.: 145 х 215

Издател: Аратрон

Корица: Мека

Година на издаване: 2022

Състояние: На склад при доставчик

Код: 9789546265364 Категория: Етикети: ,

Описание

Получете достъп до другите нива на съзнание за лечение и трансформация.

Поемете на едно невероятно пътуване през дълбините на Акашовите записи, за да разкриете уникалната за вашата душа информация.

Тази книга ще ви даде възможност с помощта на много практики и медитации да посетите вашите лични мистични пространства и да намерите отговори на безброй въпроси, свързани с миналото, настоящето и бъдещето ви. Подкрепяни от вашия водач при пътуването ви през Акашовите записи, ще получите подробна информация за мисията на вашата душа, вашата уникална цел и какво трябва да правите по време на житейския си път.

С помощта на дадените в книгата упражнения можете да се научите как да слушате вътрешния си глас, вместо да разчитате само на външни източници, за да получавате отговорите, от които се нуждаете. Вашият Висш Аз и мъдростта, която вече притежавате, могат да ви помогнат да преминете към състояние на увереност, самостоятелност и устойчивост, така че с лекота да преодолявате предизвикателствата в живота си. Вие имате в себе си силата да излекувате миналото си, да последвате порива на душата си и да се радвате на осъзнат живот, спокойствие и добротворство.

Базова цена за доставка до офис на ЕКОНТ: 5,30 лв.
Базова цена до адрес с ЕКОНТ: 6,50 лв.

Цената на доставката може да се промени в зависимост от стойността и теглото на поръчката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пътуване през Акашовите записи“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top