Трансхуманизмът

24.00лв. 21.60лв.

Автор: Иван Спирдонов

Обем: 352 стр.

Размер в мм: 160 х 240

Издател: Атеа

Корица: Мека

Година на издаване: 2021

Състояние: На склад при доставчик

 

Описание

Трансхуманизмът е почти непознат у нас, но в световен мащаб той отдавна е обект на широки обществени дискусии. Членовете на това движение са убедени, че човекът и цялата ни цивилизация трябва да бъдат изцяло променени, за да посрещнат предизвикателствата на бъдещето.

Трансхуманистите вярват, че това може да стане само с помощта на новите технологии. Главните трансхуманистични слогани – цифрово безсмъртие, NBIC конвергенция, машинен свръхинтелект, точка на сингуларност, виртуална реалност, закон на Мур, тест на Тюринг, се радват на завидна популярност не само сред технократите а и сред широк кръг мислещи хора.

Лидерите на трансхуманистичното движение Ник Бостром, Макс Мор, Реймънд Кърцуейл, Дейвид Пиърс, Обри де Грей или Золтан Ищван също стават все по-известни. Те са чести гости на големи медии и световни форуми. Целта на тази първа българска книга по темата е да запознае родната общественост с основните идеи на трансхумизма, с корените, тезисите, апологетите и опонентите му, а също и с развитието на трансхуманистичния проект, неговите лидери и структури.

Базова цена за доставка до офис на Спиди: 3,95 лв.
Базова цена до адрес със Спиди: 5,29 лв
Базова цена за доставка до офис на Еконт: 4,59 лв.
Базова цена до адрес с Еконт: 5,72 лв

Цената на доставката може да се промени в зависимост от стойността и теглото на поръчката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Трансхуманизмът“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top