Сенките на мрака

20.00лв.

1 налични

Автор: Ръбърт Мелвил, Дейвид Грампс, Нортън Блумфийлд

Обем: 456 стр.

Размер в мм.: 160 х 230

Издател: ICON

Корица: Мека

Година на издаване: 2007

Състояние: На склад

Ка 56

1 налични

Описание

Книгите от документалната поредш „Световните конспирации” представят на читателите един по-различен и неконвенционален поглед към историческите събития и личности. В тях се разглежда “другата история”, онази, за която няма да прочетете ни-що в школските и академични учебници.
Те са написани удивително лаконично, опират се на солиден ресурс от документални доказателства и включват множество гледни точки за конспиративната концепция на историята, в която истината понякога е по-невероятна от всяка фантастика.
„Сенките” (каге) – едно от имената на нинджа. Те идвали незабележимо, след себе си оставяли смърт, и си отивали също така незабележимо. Наричали ги още „невидимите”.
„Асасините” от Аламут никога не убивали своите жертви тайно: обикновено го пра-вели на петъчната молитва в джамията.
„Чистокръвните арийци” от Черния Орден SS организирали индустрия за смърт, с краен „продукт” – 10 000 000 души убити с промишлен размах и германска акуратност
Съдбата на трите „корпорации за смърт” е различна.
Изкуството нинджуцу днес открито се преподава в школите на сенсей Масааки Хацу-ми, последният 34-ти хранител на школата Тогаку-рю. Изучават го даже в ЦРУ, ФБР, Мосад и други елитни тайни служби.
Традицията на „асасините”, също е жива. Те се възродили отново в Индия в лицето на Ага Хан, чийто правнук, Ага Хан IV, днес се занимава с благотворителна и образователна дейност.
През 1946 г. в Нюрнберг съдиите обявили SS за престъпна организация. Оцелели като по чудо, приличащи на скелети, човешки същества от Освиенцим, Дахау, Бухенвалд… разказали за ужасната дейност на Черния Орден. Тяхната история е кошмарен летопис на масова политическа лудост, за която човечеството платило безумно висока цена.

Базова цена за доставка до офис на Спиди: 3,95 лв.
Базова цена до адрес със Спиди: 5,29 лв
Базова цена за доставка до офис на Еконт: 4,59 лв.
Базова цена до адрес с Еконт: 5,72 лв

Цената на доставката може да се промени в зависимост от стойността и теглото на поръчката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Сенките на мрака“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top