Космическият код

14.99лв. 13.48лв.

Изчерпан

Автор: Зекария Сичин

Обем: 256 стр

Размер в мм.: 140 х 210

Издател: Бард

Корица: Мека

Година на издаване: 2016

Състояние: На склад при доставчик

Изчерпан

Описание

Шеста книга от “Хрониките на Земята”

Дали е само игра на думи твърдението, че ние сме и земни, и божествени? В този шести том от базиращите се на изчерпателни проучвания “Хроники на Земята” Зекария Сичин сравнява последните открития в генетиката с хилядолетни текстове, за да покаже, че еволюиралото на Земята човечество в същото време е дете на звездите – плод и обект на космически код на живота.

В тази книга Сичин излага революционна теория за съществуването на биологично-нумерологично-азбучен код, използван от анунаките за шифроване на тайни знания. Тези знания били предавани на отделни избраници като Енох с цел създаване на хранилища на научни данни, които трябвало да бъдат разкрити на човечеството в определен момент. Те също образуват основата за пророчеството – предсказването на бъдещето, – защото в тези откровения Сичин посочва повратната точка в небесните и земни дела, в деликатното равновесие между предопределената съдба и капризите на участта, зависеща от свободната воля. Като разбулва загадките на пророчеството, той разпръсква мъглата на неразбиране и скептицизъм, която отдавна скрива историческите истини, и разкрива главния код, който свързва човечеството със звездите.

“Отлично и убедително проучване… Сичин пише с логика и научност, много често отсъстващи другаде… Той доказва недостатъците на общоприетите теории и разкрива редица древни фалшификации…”
Лайбрари Джърнъл

 

Базова цена за доставка до офис на Спиди: 3,95 лв.
Базова цена до адрес със Спиди: 5,29 лв
Базова цена за доставка до офис на Еконт: 4,59 лв.
Базова цена до адрес с Еконт: 5,72 лв

Цената на доставката може да се промени в зависимост от стойността и теглото на поръчката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Космическият код“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top