Знаци от небесата

9.00лв.

5 налични

Автор: Дорийн Върчу, Чарлз Върчу

Обем: 152 стр.

Размер в мм: 130 х 200

Издател: Аратрон

Корица: Мека

Година на издаване: 2011

Състояние: На склад

Ка 35

5 налични

Описание

Послания от ангелите, които ще насочат вашите житейски избори

Вашите ангели-пазители постоянно ви изпращат послания и напътствия, често под формата на знаци, като дъги, повтарящи се числови поредици, монети или пера, които намирате на необичайни места, както и песни, които имат смисъл за вас. В тази книга Дорийн Върчу и синът й Чарлз ни учат как да разбираме значението на знаците, които постоянно са около нас. Тук ще намерите потвърждения на собствените си преживявания с ангелите, запознавайки се с истинските истории на хора, получили отговор на своите молитви под формата на знаци, свидетелстващи за любовта и закрилата на ангелите. Ще добиете и по-ясна представа как да молите ангелите да ви изпратят знаци и ще се запознаете с примерни молитви, с които да търсите помощ за своите взаимоотношения, за кариерата, здравето и други жизненоважни сфери от вашия живот.

Дорийн Върчу е ясновидка и доктор по психология, която работи със света на ангелите, елементалите и извисените учители. Тя е авторка на много книги и гадателски карти. Дорийн изнася семинари по целия свят и участва в много телевизионни и радиопредавания.
Чарлз Върчу е големият син на Дорийн Върчу. Още като дете Чарлз започва да работи с майка си у с ангелските сфери, за да даде надежда и насока за изцеление на хиляди хора, а в продължение на повече от седем години той работи редом с Дорийн, помагайки й в организацията и провеждането на различни събития по целия свят.

 

Базова цена за доставка до офис на Спиди: 3,95 лв.
Базова цена до адрес със Спиди: 5,29 лв
Базова цена за доставка до офис на Еконт: 4,59 лв.
Базова цена до адрес с Еконт: 5,72 лв

Цената на доставката може да се промени в зависимост от стойността и теглото на поръчката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Знаци от небесата“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top