Хюман дизайн. Книга на понятията

44.00лв. 39.60лв.

Автор: Линда Бънел, Ра Уру Ху

Обем: 496 стр.

Размер в мм.: 190 х 240

Издател: Кибеа

Корица: Мека

Година на издаване: 2015

Състояние: На склад при доставчик

Код: 9789544746964 Категория: Етикети: , ,

Описание

Науката за диференциацията.

Въздействието на системата Хюман дизайн по света…

“С голямо удоволствие най-сетне мога да кажа: “Ето я”. Тази книга е за всички, които търсят достоверно описание на системата Хюман дизайн и нейната формула. Книгата описва стъпка по стъпка последователността на работа от основното познание до най-тънките нюанси на това кои сме и как можем да се изправим пред живота си такива, каквито сме. Доколкото ми е известно, това е единственият публикуван труд, удостоен с активното сътрудничество на основателя и първия човек, изследвал системата – Ра Уру Ху. Едва ли мога да дам по-висока препоръка.”
Дж. Р . Ричмънд, Седона, Аризона, САЩ, председател и регистратор на IHDS

“През последните няколко години използвам системата Хюман дизайн както за себе си, така и като ресурс за своите студенти. За мен като преподавател и консултант по вътрешно развитие тя се превърна в един от моите най-точни и надеждни инструменти. След като бъде разбрана, тя предоставя лични прозрения по проблемни въпроси, с които всеки от нас се сблъсква ежедневно.
Ако познавате дизайна си, ще откриете нова утеха в онова, което ви се случва. Ще се научите как просто да “бъдете” в живота, като същевременно продължавате да действате. Линда е намерила начин да представи многопластовостта на системата Хюман дизайн под формата на съдържателна и леснодостъпна книга. Това е Системата, разработена от Ра Уру Ху – тя ни отвежда в бъдещето и ни поддържа като индивиди.”
Д-р Барбара Дилинджър, Дел Мар, Калифорния, САЩ, доктор на метафизичните науки, трансперсонално развитие, основател на “Метаноя Сървисис”

“Откакто познавам дизайна си, честността и доверието в авторитета ми за вземане на решения нарастват правопропорционално на любовта ми към себе си. Честността е любов към себе си. Научих това чрез множество бойни кръщения. На моменти ми е било много неприятно, но това е единствената истинска пътека към свободата и отговорността да бъда истинската себе си “без избор”. Системата Хюман дизайн е като УикиЛийкс за истинния аз. Разкрива цялата истина. Нито един нюанс от мен не може да ми убегне.”
Беки Маркли, Сиатъл, Вашингтон, САЩ

Хюман дизайн и какво направи той за живота ми. Толкова е просто и сложно да се обясни. Просто, защото ми позволи наистина да позная коя съм извън цялото обуславяне и ментално изкривения образ на себе си такава, каквато си мислех, че съм! Хюман дизайн е толкова завършена система, не спирам да откривам коя съм. Казвам го често и това е вътрешната ми истина: Хюман дизайн е най-хубавото нещо, случило се в живота ми.”
Идалина Фернандес, Порто, Португалия

“Анализите на дизайна ме благословиха с дълбоки прозрения за наличието на неизменни тенденции в целия ми живот. Дадоха ми толкова подаръци, особено осъзнаването на оптималния подход към вземането на решения и начертаването на курса в живота. Каня всеки, който е истински отдаден на личностното пробуждане, да се отвори за могъщите дарове на Хюман дизайн.”
Д-р. Роджър Тийл, главен свещеник, Майл Хай Чърч, Лейкуд, Колорадо, САЩ

“Докато работех по този проект, за пореден път бях поразена от красотата, мащаба и величието на системата Хюман дизайн, но тъкмо простите, практични и ефективни методи да си върнеш себе си, които изящно прилягат на всяко индивидуално човешко същество, сложиха край на търсенето ми и ме накараха да се почувствам у дома.”
Дона Гарлингхаус, Алегзандрия, Минесота, САЩ

“Вече повече от десетилетие Хюман дизайн е много лично и интимно пътуване за мен. Когато разбрах и започнах да живея своята неповторимост, животът ми се изпълни с приемане и благодат. Аз живея не само следвайки себе си, но приемам и семейството, приятелите и другите такива, каквито са. А това съвсем не е малък дар.”
Кати Кинеърд, Ванкувър, Вашингтон, САЩ

“Когато открих Хюман дизайн, той оказа огромно въздействие върху живота ми. Чрез него открих по какъв начин противостоя на истинската си природа. Когато започнах да експериментирам със своя уникален дизайн и изцяло го приех, престанах да се сравнявам с другите и се освободих от нуждата да се “подобря”, за да съм като тях. Това ми даде и ново усещане за уважение към хората и приемане на различността им. Споделянето на информацията е истинско възнаграждение за мен. Когато нечие лице грейне, озарено от усмивка, знам, че човекът е разпознал своя истинен, автентичен аз, може би за първи път.”
Ерика Тийл, Лейкуд, Колорадо, САЩ

“Зная, че когато открих системата Хюман дизайн през 2004, това не беше просто късмет, макар да се чувствам късметлийка. Тя предлага богат живот – едновременно физически удовлетворяващ, ментално стимулиращ и духовно пълноценен. След като я потвърдих за себе си, вече я споделям с клиентите си и с учениците си по Хюман дизайн, по начин, който предизвиква истинска промяна в живота им. Хюман дизайн е много развита система и надминава всичко, на което съм била изложена като подрастваща (а вероятно и вие). Все пак мощта ѝ за мен се крие в практическото ѝ приложение във всекидневния живот, въпреки ограничените ментални заключения и миналото обуславяне, което сме развили. Тя трансцендира желанието ми да се смеся с тълпата и да залагам на сигурно. Дава ми възможност да изправя глава, да излъчвам блясъка на личната светлина и да го наблюдавам като свидетел, както и да го разпаля у другите.”
Каръл Зимърман, Лос Гатос, Калифорния, САЩ

Базова цена за доставка до офис на Еконт: 5,30 лв.
Базова цена до адрес с Еконт: 6,65 лв.

Цената на доставката може да се промени в зависимост от стойността и теглото на поръчката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Хюман дизайн. Книга на понятията“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top