Контекстна реклама – основи, тайни, трикове

20.00лв. 18.00лв.

Автор: Алексей Яковлев, Александър Чупрун

Обем: 204 стр.

Размер в мм.: 165 х 235

Издател: Асеневци

Корица: Мека

Година на издаване: 2008

Състояние: На склад

Ка: 888, 907

Описание

Авторите на тази книга – практикуващи специалисти в областта на Интернет маркетинга, поднасят на читателя своеобразен пътеводител в света на контекстната реклама. В книгата ще намерите:

* Достатъчна по обем практическа информация, за да можете ефективно да се възползвате от възможностите на контекстната реклама.

* Практически съвети как да извлечете и анализирате подходящите ключови думи, да съставите убедителни рекламни текстове и целеви страници, как да използвате географско таргетиране.

* Методи и технологии за тестване, мониторинг и анализ на ефективността на Интернет рекламата.

* Анализ на методите за проследяване и борба с невалидните (мошенически) кликове – с така наречения кликфрод.

* и още …

Книгата е предназначена за широк кръг читатели и се отличава с оригиналност, дълбочина и цялостност. Има практическа ориентация и може да бъде използвана от всички, които се интересуват от Интернет реклама и особено от контекстна реклама. Ще бъде полезна и на специалисти и консултанти в област­та на маркетинга, PR, информационните технологии, а също и за мениджъри, преподаватели, учащи. Книгата е настолно четиво и за тези, които тепърва започват да се замислят върху ефективността на рекламните кампании и търсят реални методи за повишаване на продажбите чрез Интернет.

За авторите:

Алексей Яковлев е ръководител на SEO-Study.ru – център за дистанционно обучение по Интернет маркетинг (SEO оптимизация, контекстна реклама и Web анализ). Практикуващ специалист в областта и автор на книги за SEO оптимизация, контекстна реклама и множество тематични статии за списанията: “Компьютерра”, “Интернет-маркетинг”, “Генеральный директор”, “Маркетинг Менеджмент”, “Search Marketing Standard Magazine” (САЩ) и др.

Александър Чупрун е ръководител международни връзки и съсобственик в SEO-Study.ru. Водещ аналитик в областта на SEO оптимизацията, Web анализа и контекстната реклама, автор на тематични статии за списание “Компьютерра” и други специализирани издания. Практически специалист по управление на рекламни кампании в сферата на контекстната реклама.

 

 

Базова цена за доставка до офис на Спиди: 3,95 лв.
Базова цена до адрес със Спиди: 5,29 лв
Базова цена за доставка до офис на Еконт: 4,59 лв.
Базова цена до адрес с Еконт: 5,72 лв

Цената на доставката може да се промени в зависимост от стойността и теглото на поръчката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Контекстна реклама – основи, тайни, трикове“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Go to Top